Cautare

1305 de rezultate pentru "isj alba" (7.19 secunde)
La data de 31 august 2010, in jurul orei 00.15, Sectia 7 Politie a fost sesizata telefonic de Dispeceratul 112 - Sector 2 Politie, cu privire la faptul ca pe Aleea Capidava, sector 2, a avut loc o spargere, iar suspectii au parasit locul faptei cu un autoturism marca Dacia Papuc, culoare alba.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul saarsirii infractiunilor de port ilegal de arma alba si amenintare, cu cel in cauza in stare de libertate.
La 4 zile de la accidentul din Alba, in care 4 tineri au fost raniti, au aparut si primele imagini surprinse de martori.
Alba in timp ce transporta peste 80 de brazi nemarcati si fara documente de provenienta.
Cercetarile sunt continuate, cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba. ... Cercetarile sunt continuate, cu autorul in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 19, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba in locuri publice, cu cel in cauza in stare de libertate.
Un tanar si-a omorat copilul de un an dupa un schimb de mesaje cu fosta iubita, intr-un apartament inchiriat din Alba Iulia, in timp ce politistii nu au fost lasati de proprietar sa sparga usa.
Cazul crimei in familie de la Alba continua sa socheze, la fel si interventia Politiei in acest caz.
Interventia, dupa trei ore de la primul apel, in cazul crimei de la Alba-Iulia, pune sub semnul intrebarii eficienta procedurilor dupa care actioneaza politistii.
O eleva din Alba a fost obligata sa ramana analfabeta de catre proprii ei parinti, care nu i-au permis sa mearga la scoala, desi este inscrisa la Liceul Teoretic din Teius.
Chatbot-urile pot reprezenta o problema majora daca ofera informatii gresite Casa Alba se declara ingrijorata de faptul ca aceste instrumente pot fi daunatoare Acest proces de informatie transmisa incorect se numeste "halucinatie"
Atac cu arma alba intr-un orfelinat din Polonia. O adolescenta de 16 ani a fost ucisa. Atentie, sunt informatii cu impact emotional.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce autoritatile au constatat ca femeile si copiii erau trimisi la cersit.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce femeile si copiii au fost surprinsi la cersit.
Casa Alba a anuntat joi ca asistenta acordata Ucrainei de catre SUA pentru a contracara invazia rusa "a incetat" din cauza lipsei unui acord in Congres pentru a continua sprijinirea autoritatilor de la Kiev.
Voturi exprimate cu bine, si in larg Trecand insa la lucrurile mai serioase, detinutii aflati la Poarta Alba au preferat, ieri, sa il voteze pe Adrian Nastase, acesta obtinand 60 de voturi din totalul de 92, 8 dintre acestea au fost anulate, iar restul i-au revenit lui Traian Basescu.
148/P/2002) si este judecat actualmente de Tribunalul Alba (in dosarul nr. 7583/ 2003).
Adrian Nastase impreuna cu candidatii Uniunii Nationale PSD + PUR au inceput de sambata un turneu electoral in mai multe judete. El viziteaza in aceste zile judetele Alba, Cluj, Suceava, Botosani, Iasi si Bacau.
Dosarul, cunoscut opiniei publice sub denumirea de "Aurul Dacilor", a fost instrumentat initial de procurorii Parchetului General, in baza unor documente primite de la Parchetul Curtii de Apel Alba.
In cadrul unei intalniri cu Organizatia PNL Alba, Orban a lansat un atac fara precedent la adresa acestora, atragand atentia ca nu ar recomandat ca penelistele sa urmeze exemplul celor trei, adica sa se incurce cu sefii lor ierarhici pe linie de partid.
google-analytics.com